Wij gaan weer zingen!

Eindelijk weer eens goed nieuws. Wij gaan vanaf september weer repeteren! Natuurlijk volgens de richtlijnen van het RIVM. In een grote zaal met goede ventilatie en op goede onderlinge afstand. Het zal wel even wennen zijn, maar wij mogen weer zingen!
Het gaat zeker een lange periode duren voordat wij een optreden voor publiek kunnen houden maar die tijd gebruiken wij om nieuwe stukken in te studeren en om oude stukken weer op te frissen, eventueel met een nieuwe choreografie!
Dit is dan ook hét geschikte moment om nieuwe leden toe te laten, alle stempartijen zijn van harte welkom maar vooral sopranen kunnen wij goed gebruiken. Misschien is je eigen koor door alle Corona perikelen opgeheven en mis je het zingen in groepsverband? Ken je iemand of ben jijzelf iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging?
Een ieder is van harte welkom om vrijblijvend een repetitieavond bij te wonen. Elke woensdag van 19:30-21:30 repeteren wij in het wijkcentrumgebouw Nijlân Surinamestraat 31 te Leeuwarden onder begeleiding van onze dirigent Gert Jan Hoekstra. Wij streven naar een bezetting van ca 16 dames. Kom gerust langs om de sfeer te proeven, lekker mee te zingen en kennis te maken met ons uitgebreide repertoire. Enige zangervaring is aan te bevelen maar is niet een must. Voordat je komt graag aanmelden per mail: switchleeuwarden@gmail.com
Kijk ook eens op onze Facebookpagina voor leuke foto’s en video’s Vrouwenkoor Switch
Graag tot ziens, zowel tijdens een repetitieavond als bij een toekomstige uitvoering.

Wie helpt ons aan nieuwe leden?